woensdag 16 juni 2021

Alles over Papendrecht

De Geul zwemt derde ronde ZRO Competitie

21 januari 2008

PAPENDRECHT - In het Papendrechtse zwembad werd afgelopen zaterdag de derde ronde van de regionale ZRO Competitie gezwommen. De zwemmers en zwemsters van de Geul zwommen 11 individuele medailles bij elkaar en zetten 30 PR’s op de klokken. Het PR record van de dag kwam op naam van Jolanda Bos, die op de 100 school ruim 4,5 seconden van haar beste tijd afhaalde.

De middag begon goed met een klinkende overwinning van het jongste estafetteteam op de 4x50 vrij. Djamari Oetringer, Yaro Roodenburg, Latona Baart en Jesse de Win tekenden voor deze prachtige prestatie.
De jongste zwemmers zwommen verder nog de 50 vlinder, met een zilveren plak voor Jesse de Win, en de 100 rug, met wederom zilver voor Jesse en ook voor Djamari Oetringer. In de categorie junioren 4 deden Jeroen van Dijk en Jasper de Win goede zaken door op de 100 rug eerste en tweede te worden. Jasper voegde er op de 100 vlinder nogmaals een eerste plaats aan toe.

Bij de heren werd een flinke strijd geleverd op de 100 vrij. Robbert Donk scherpte zijn clubrecord weer aan tot 53.30 en veroverde met deze tijd het goud. Het brons was voor Wouter de Win. De 100 school leverde een geheel Geul podium op: goud voor Yuri van Omme, zilver voor Ivan van Omme en brons voor Martijn de Win.
De afsluitende 4x50 wissel estafette in de categorie jongens jeugd werd door Jeroen van Dijk, Nick Tiesema, Yordi Oetringer en Jasper de Win afgesloten met een mooie derde plaats.

Lees meer over:

zwemvereniging de geul
Deel dit bericht met je vrienden!