woensdag 8 december 2021

Alles over Papendrecht

Aangetekend beroep van VV Drechtsteek afgewezen

28 januari 2008

PAPENDRECHT - Zaterdag is na twee maanden bekend geworden dat de Commissie van Beroep van de KNVB het door Drechtstreek aangetekende beroep rond de gestaakte wedstrijd tegen SVW heeft afgewezen. Drechtstreek had beroep aangetekend tegen het feit dat de laatste vijf minuten moeten worden uitgespeeld bij een 3-3 tussenstand. Het was van mening dat er gestart zou moeten worden bij een tussenstand van 2-3 omdat alle commotie in de betreffende wedstrijd is ontstaan doordat de scheidsrechter ten onrechte oordeelde dat een bal van SVW de doellijn was gepasseerd. De KNVB heeft aangegeven in de door Drechtstreek aangegeven argumenten geen aanleiding te zien om aan het oordeel van de scheidsrechter en tuchtcommissie te twijfelen.

De laatste vijf minuten van de wedstrijd in Gorinchem zullen dus worden uitgespeeld vanuit een tussenstand van 3-3. Elftal en bestuur van Drechtstreek reageerden zeer teleurgesteld over deze uitspraak. Voorzitter Jan van Walsem: “We zullen dit moeten accepteren, maar wij blijven over deze zaak wel achter met een gevoel van onbehagen. Dit voelt aan als een flinke kater”.

Lees meer over:

vv drechtstreek
Deel dit bericht met je vrienden!