dinsdag 15 juni 2021

Alles over Papendrecht

Derde Speedowedstrijd voor geul-jeugt

28 januari 2008

PAPENDRECHT - In het Aquapulcabad in Dordrecht werd afgelopen zaterdag de derde Speedowedstrijd voor de jongste zwemmers georganiseerd. De zwemmers van de Geul presteerden goed tijdens deze wedstrijd met een flink aantal ereplaatsen en een groot aantal persoonlijke records. De meest opvallende tijdsverbetering kwam op naam van Rob van Leeuwen, die op de 200 vrij een PR van maar liefst 25 seconden liet noteren. Ook de tijdsverbeteringen van Janus de Vries, 13 seconden op de 100 vrij, en Tim Muller, rond de 10 seconden op zowel de 200 vrij als de 200 school, mogen hier wel genoemd worden.

Bij de allerjongsten, minioren 4, zwom Bas van Middelkoop naar een tweede plaats op de 50 vlinder en Sabrina de Graaf naar een derde plaats op de 100 rug.

In de categorie meisjes minioren 5 stond de zware 100 vlinder op het programma. Latona Baart zwom deze afstand voor de eerste keer en tikte mooi als derde aan. Sophia van Maren zwom bij haar debuut op deze afstand naar een vijfde plek. De jongens in deze leeftijdscategorie mochten aan de bak voor de 200 wissel en Yaro Roodenburg zwom, ook voor de eerste keer, meteen naar de eerste plaats. Later voegde hij daar nog een eerste plaats aan toe op de 100 vrij. Bij de jongens in de categorie minioren 6 zwom Jesse de Win twee maal overtuigend naar een eerste plaats, op de 100 rug en de 400 vrij.

Lees meer over:

zwemvereniging de geul
Deel dit bericht met je vrienden!