Monday 27 September 2021

Alles over Papendrecht

Patrick Cronie Nederlands kampioen Kogelstoten

1 februari 2008

PAPENDRECHT - Tijdens de Nederlandse indoorkampioenschappen atletiek voor A-junioren heeft de kersverse Sportman van 2007 en plaatsgenoot Patrick Cronie, in de Martiniplaza hallen te Groningen afgelopen weekend de gouden medaille veroverd op zijn favoriete onderdeel kogelstoten.

Patrick  controleerde vanaf de eerste tot en met  de zesde ronde de wedstrijd en stootte uiteindelijk het 6 kilo zware projectiel naar 17.28meter. Deze medaille betekent tot nu toe voor Patrick zijn elfde gouden medaille op een officieel Nederlands kampioenschap bij de junioren.  

Ook  Pamela Kiel, de sportvrouw van Dordrecht, veroverde als B-junioren meisje  in de categorie meisjes A-junioren een verdienstelijke bronzen plak .

Pamela stootte de 4 kilo zware kogel naar 12.40 meter.

Lees meer over:

av passaat patrick cronie
Deel dit bericht met je vrienden!