Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Stichting welzijn ouderen Papendrecht heeft diverse vacaturees voor vrijwilligers

1 februari 2008

PAPENDRECHT – De Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP) organiseert dagelijks activiteiten voor mensen vanaf 55 jaar. De activiteiten lopen uiteen van o.a. biljarten, volksdansen, verschillende denksporten, kegelen en handwerken en vinden plaats in de zalen van het Dienstencentrum en in dependance de Spil. Verder biedt de stichting voorzieningen en ondersteuning aan zelfstandig wonende ouderen, zoals maaltijden en alarmering, en het geven van advies en voorlichting. Weekend gastvrouw of gastheer Voor het Dienstencentrum zoekt de SWOP een vrijwillig(st)ers, die het leuk vindt om één keer in de 7 weken op zondagochtend als gastvrouw of gastheer achter het buffet te werken. Elke zondag is er soos in de grote zaal. U staat samen met een collega gastvrouw/heer. Een buffetdienst houdt in dat u bezoekers van een kop koffie, thee of frisdrank voorziet.

Adviseur computer info lijn
Heeft u meer dan gemiddeld kennis van computer hardware en/of software (windows, internet)? En wordt u regelmatig door familie en kennissen om hulp gevraagd bij huiselijke computerstoringen? Vindt u het ook leuk om belangeloos anderen daarmee te helpen? Dan zijn wij op zoek naar u. Met enige regelmaat (gemiddeld 1 keer per maand) bellen ouderen ons met een hulpvraag voor hun computer. Wij brengen u in contact met degenen die zich bij ons melden met een probleem aan hun computer. Wij spelen het probleem aan u door. Vervolgens neemt u contact op met betrokkene en biedt telefonisch of hulp aan huis. Wilt u ons enthousiaste team van vrijwillig(st)ers komen versterken, dan kunt u voor meer informatie of aanmelding bellen met Judithvan Gulik, SWOP telefoon 6154741 (tijdens kantooruren).

Deel dit bericht met je vrienden!