maandag 29 november 2021

Alles over Papendrecht

Geen gewone HapSnap meer

2 februari 2008

PAPENDRECHT – Op zaterdag 2 februari werd de vernieuwde HapSnap geopend: Kwalitaria HapSnap.

De zaak is namelijk toegetreden tot de selectieve groep Kwalitaria's die Nederland rijk is. Een kwalitaria biedt nog meer kwaliteit en een uitgebreider assortiment. Bovendien wordt alles vers gebruikt.

Met een complete metamorfose van de zaak heeft de trotse eigenaar zijn trouwe gasten flink weten te verrassen. De gezellige en warme uitstraling viel goed in de smaak, evenals de verse Longuettes en knapperige salades.

Van 12:00 tot 16:00 uur konden bezoekers een gratis softijsje of een patatje halen. Ook was er een ballonnenclown aanweizg voor de allerkleinsten.

"We hadden gehoopt op een gezellige drukte, dus we waren goed voorbereid. Daardoor hadden we tijd voor een gezellig praatje en hebben we iedereen snel kunnen helpen." aldus Paul Hilgeman, bedrijfleider van de eetwinkel.

Lees meer over:

kwalitaria hapsnap
Deel dit bericht met je vrienden!