dinsdag 15 juni 2021

Alles over Papendrecht

Jasper de Win derde bij sprintkampioenschappen

4 februari 2008

PAPENDRECHT - Dit weekend werden in Leiden de districtskampioenschappen sprint georganiseerd. Per leeftijdscategorie kwamen hier de snelste 12 zwemmers van Zuid Holland aan de start, gemeten over de vier sprintafstanden. Tijdens de wedstrijd werd door alle zwemmers een compleet programma afgewerkt met 50 rug, 50 school, 50 vlinder en 50 vrij. Hierna mochten per leeftijd de zes snelste zwemmers in de totaalstand in de finale 100 wissel zwemmen. Voor de Geul had Jasper de Win, zwemmend in de categorie junioren 3, zich als enige weten te plaatsen voor deze sprintwedstrijd. Op de 50 rug zwom hij in een mooi PR naar een achtste plaats, de 50 vlinder leverde hem een vierde plaats op en zijn PR van 29,63 betekende een nieuw clubrecord voor jongens onder de 15 jaar. De 50 school sloot hij als zesde af en op de 50 vrij tikte hij als tweede aan. Deze tijden bleken goed voor een finaleplaats en dus een start op de 100 wissel. In een nieuw PR van 1.08.40 legde Jasper beslag op het brons en schreef tevens een nieuw clubrecord onder de 15 jaar in de boeken.

Lees meer over:

zwemvereniging de geul
Deel dit bericht met je vrienden!