zondag 16 januari 2022

Alles over Papendrecht

Tegenvaller jeugd schaakclub

8 februari 2008

PAPENDRECHT - Het jeugdige tweede team van schaakvereniging Papendrecht/Alblasserdam heeft niet voor een stunt kunnen zorgen tegen koploper WSV 3, al werd in Waddinxveen beter tegenstand geboden dan de 5,5 - 2,5 nederlaag doet vermoeden.
De jeugdspelers Martin de Witte en Ramon van der Stelt zorgden voor winstpunten, maar daar kwam alleen een remise bij van 'veteraan' Magnus Souverein. Nikki Twigt en Peter van Wermeskerken hadden lange tijd uitzicht op een goed resultaat, maar in het eindspel gingen ze allebei ten onder. Ook Johnny Nap, Pieter Modderkolk en invaller Teus Punt moesten zich gewonnen geven. Ondanks de nederlaag heeft het tweede team nog zicht op een promotieplaats.
In de interne competitie gaan liefst vier spelers aan de leiding: Pieter Modderkolk, Meinte Smink, Teus Punt en Marius de Wit.
Alle uitslagen van de interne competitie: Teus Punt - Marius de Wit ½ - ½; Jo Pattinama - Kees Brinkman ½ - ½; Pieter Modderkolk - Magnus Souverein 1-0; Rob Honing - Peter van Wermeskerken ½ - ½; Martin de Witte - Zahir Likic 0-1; Koert Timmerman - Wim de Koning 1-0; Johnny Nap - Wim Roodnat ½ - 1/2 ; Louis Kemper - Wim Goossens 0-1; Theo Punt - David Fitzpatrick 1-0; Ad Stabij - Jack de Ruijter 1-0.

Deel dit bericht met je vrienden!