woensdag 8 december 2021

Alles over Papendrecht

Drechtstreek wint opnieuw

11 februari 2008

PAPENDRECHT - Alweer is Drechtstreek er in geslaagd om drie punten te behalen in een wedstrijd tegen een ploeg die net iets meer punten had verzameld. Zaterdag werd met 3-0 gewonnen van naaste concurrent Groot Ammers. In een eerste helft die zich voornamelijk op het middenveld afspeelde hielden beide ploegen elkaar met matig voetbal goed in evenwicht. Pas kort voor rust wist Peter van de Merwe toch de 1-0 aan te tekenen.

In de tweede helft kwam Drechtstreek goed uit de starblokken en het wist de druk op Groot Ammers behoorlijk op te voeren. Het was duidelijk dat de ploeg voelde dat er meer te halen viel. Dankzij goed werk van doelman De Pender van Groot Ammers werden doelrijpe kansen van Drechtstreek niet verzilverd. Pas tien minuten voor het einde wist Laurens Maliepaard op aangeven van Peter van de Merwe de 2-0 in te schieten en kort voor het einde was Rens Stuurman, die was ingevallen voor Jeroen Kuijl, de maker van het derde Drechtstreek doelpunt.

Trainer Aart Kersbergen was duidelijk in zijn nopjes met de ruime overwinning. “Al was het dan geen mooi voetbal, de drie punten zijn wel binnen. Ik merk dat de inzet heel groot is bij mijn spelers en dat geeft vertrouwen voor de toekomst. Het is wel jammer dat ik Peter van de Merwe een aantal wedstrijden zal moeten missen wegens een neusoperatie, want die jongen heeft zich dit seizoen opgewerkt van A-junior tot een vaste basisspeler. Maar ik hoop nog steeds dat ik aan het eind van het seizoen afscheid zal kunnen nemen met een ploeg die in de prijzen valt”.

Zaterdag wacht de uitwedstrijd tegen Untitas in Gorinchem.

 

Lees meer over:

vv drechtstreek
Deel dit bericht met je vrienden!