Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Container verloren: 3500 euro boete

14 februari 2008

PAPENDRECHT – Een 48-jarige vrachtwagenchauffeur uit Engeland is op woensdagmorgen 13 februari een container verloren op de kruising N3/A15. De chauffeur nam met zijn trekker met oplegger de bocht vanaf de N3 de oprit naar de A15 richting Rotterdam. Doordat hij de container niet goed vast had gezet, schoof deze van de oplegger en kwam op het wegdek terecht. Gelukkig reed er op dat moment geen ander voertuig naast de vrachtwagen. Het verkeer werd tijdelijk omgeleid via Papendrecht terwijl de container met daarin 10 ton goederen met een grote kraan weer op de dieplader werd geladen. Het wegdek raakte aanzienlijk beschadigd. De chauffeur kreeg een boete van 3500 euro welke hij direct betaalde. Ook krijgt hij een forse rekening voor de schade aan het wegdek en de bergingswerkzaamheden.

Lees meer over:

A15 container n3
Deel dit bericht met je vrienden!