woensdag 8 december 2021

Alles over Papendrecht

Drechtstreek behaalt 3 punten

18 februari 2008

PAPENDRECHT - In een sportief maar niet al te aantrekkelijk duel  wist Drechtstreek opnieuw drie punten te behalen. Onder leiding van de goed fluitende arbiter Van Meerkerk won het de uitwedstrijd tegen het Gorinchemse Unitas. Al in de 17e minuut wist Jeroen Kuil de 0-1 aan te tekenen  tegen een ploeg die maar moeilijk kan scoren. Doelman Marco Bogaard kwam dan ook nauwelijks in de problemen. Het duurde tot in de tweede helft voordat Jeroen Kuil zijn tweede treffer van de middag in kon schieten, 0-2. Een kwartier voor het einde scoorde Unitas captain Hans Bos met een keihard genomen vrije trap niet ver van het doel 1-2. Daardoor leek het nog even spannend te worden maar toen kort voor het eind Robert van Heijst met een slimme bal net langs de paal nog 1-3 scoorde waren de drie punten voor Drechtstreek binnen.

Met deze overwinning steeg Drechtstreek naar de derde plaats op de ranglijst. Het dit jaar uit de derde klas gedegradeerde SVW staat bovenaan, gevolgd door Groot Ammers dat één punt meer heeft dan Drechtstreek maar dat wel een wedstrijd meer heeft gespeeld. Met de twee belangrijke thuiswedstrijden tegen SVS’65 en SVW voor de boeg breekt voor Drechtstreek een belangrijke periode aan.

Lees meer over:

vv drechtstreek
Deel dit bericht met je vrienden!