zondag 28 november 2021

Alles over Papendrecht

Jesse de Win zwemt jaargangwedstrijd

18 februari 2008

PAPENDRECHT - Dit weekend werden in Leiden de jaargangwedstrijden gezwommen, dit zijn de Nationale Winterkampioenschappen voor zwemmers tot 12 jaar. Dit jaar werd voor het eerst gewerkt met een open inschrijving zodat de zwemmers die aan de start kwamen ook werkelijk tot de besten van hun leeftijdscategorie behoorden. Per nummer kwamen de snelste 18, of in een enkel geval de snelste 24, zwemmers van Nederland aan de start zodat plaatsing voor dit evenement al een prestatie op zich genoemd mag worden.
De 11-jarige Jesse de Win van de Geul had zich in de categorie jongens minioren 6 op vier afstanden weten te plaatsen voor deze wedstrijd. Hij slaagde erin op drie van de vier afstanden zijn beste tijd te verbeteren en ging naar huis met een 14e plaats op de 100 rug, een 15e plaats op de 200 vrij en de 100 school en een 20ste plaats op de 100 wissel.

Deel dit bericht met je vrienden!