Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

Lunch als afsluiting project Oranje-Nassauschool

22 februari 2008

PAPENDRECHT- De kinderen van de Oranje-Nassauschool uit Papendrecht hebben de afgelopen periode heel erg hard gewerkt aan het project ‘Houd je lichaam gezond’.

In iedere groep werd er gewerkt aan gezonde voeding, beweging, sport, het menselijk lichaam en noem maar op.

Groep 8 heeft zelfs onderzoekjes gedaan in de buurt en op de Meent met allerlei interessante vragen.

Daarvan werd weer verslag gedaan in de groep. Op woensdagochtend 20 februari werd het project met de kinderen afgesloten.

Dat werd gedaan met een gezonde lunch. Iedere groep heeft een gang verzorgd. Zo verzorgden de kleuters spiesjes met fruit, groep 3 een cocktail met sinaasappel- en appelsap en groep 4/5 verzorgde de broodjes. Er werden slaatjes gemaakt door groep 5/6 en groep 7.

De leerlingen van groep 8 roerden in pannen met tomaten- of kippensoep. Al het bereidde voedsel werd door de school naar de groepen gebracht om vervolgens van al het lekkers en gezonds te genieten.

Een heerlijke afsluiting van het project. ’s Avonds konden ouders en belangstellenden de school bezoeken om te kijken naar alles wat in de groepen is gebeurd en gemaakt.

De ouderraad verzorgde voor de bezoekers gezonde hapjes.

Aan belangstelling ook dit keer geen gebrek!

De school hoopt dat de dit succesvolle project een blijvende gezonde impuls heeft gegeven aan de leerlingen. Meer info: www.oranje-nassauschool.net.   

Lees meer over:

lunch oranje nassauschool
Deel dit bericht met je vrienden!