woensdag 8 december 2021

Alles over Papendrecht

Drechtstreek wint met 4-0 van SVS‘65

25 februari 2008

PAPENDRECHT -Drechtstreek kwam goed uit de startblokken en zette S.V.S. ’65; al vanaf de eerste minuut onder druk en dat resulteerde uiteindelijk in de 20e minuut in een 1-0 voorsprong, doelpunt gemaakt door Jan Abaisa.Ook hierna speelde de wedstrijd zich af op de helft van S.V.S. ‘ 65, al kwam S.V.S. ’65 een enkele keer
gevaarlijk voor het doel van Drechtstreek, maar door goed optreden van keeper Marco Bogaard kon Drechtstreek met een 1-0 voorsprong de rust in gaan.

Ook in de 2e helft werd S.V.S. ’65 door Drechtstreek op eigen helft teruggedrongen en Martijn de Jong scoorde in de 70 minuut na een slalom langs enkele verdedigers van S.V.S. 65 de 2-0 en in de77e minuut van de
wedstrijd maakte Jeroen Kuil de 3-0, hij punterde vanaf het strafschop gebied de bal langs de keeper. En 5. minuten voor het eindsignaal van de onopvallend goed leidende scheidsrechter Dhr. Kant; uit Waalwijk scoorde wederom Jan Abaisa vanuit een vrije schop met een streep in de kruising onhoudbaar voor de keeper van S.V.S. ’65 de eindstand op  het score-bord: 4-0

Door deze overwinning blijft Drechtstreek in de stand op de 3e plaats staan , maar doet het ook goede zaken voor de 2e periode titel.

A.s. zaterdag komt S.V.W. op bezoek, de koploper in de 4e klasse.

Lees meer over:

vv drechtstreek
Deel dit bericht met je vrienden!