maandag 29 november 2021

Alles over Papendrecht

Medewerkers van VORM trainen met ex-profwielrenner

1 maart 2008

Papendrecht, 1 maart 2008 - Vanmorgen in alle vroegte was het een drukte van belang op het terrein van der Vorm Bouw in Papendrecht. Wielrenners controleren hun fietsen en pompen waar nodig extra hun banden op om hun fiets klaar te stomen voor een interessante rit.

Veertigtal wielrenners die zich opgegeven hebben om in mei 2008 de Alpe d’Huez te gaan beklimmen worden getest en geadviseerd door Steven Rooks in een rit richting de Brienenoordbrug ter voorbereiding op de grote beklimming. Hij zal hen de klim en daaltechnieken proberen bij te brengen. De weersomstandigheden zijn niet al te gunstig voor de renners. Vooraf krijgen de wielrenners uitleg van Steven Rooks, de personal coach van de kopmannen. Hij geeft hen tips om goed en veilig te kunnen rijden.

De rit zal bepalen hoe de conditie gesteld is van de renners en wie extra zal moeten bijspijkeren om in mei aan de Tour richting de Alpe d’Huez deel te kunnen nemen.

 

Eerst verzamelen in de kantine

De laatste uitleg van Steven Rooks

Nog even de banden goed oppompen

En de training is van start gegaan!
© fotografie: Kees Andriesse

Lees meer over:

vorm bouw alpe d'huez
Deel dit bericht met je vrienden!