woensdag 16 juni 2021

Alles over Papendrecht

Jasper de Win zwemt bij Zuid Hollandse Kampioenschappen

3 maart 2008

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag werden in Dordrecht de Zuid Hollandse Kampioenschappen gezwommen. Bij deze wedstrijd komen de snelste zwemmers van de drie Zuid Hollandse kringen, de kring Haaglanden, de kring Gouwe Rijnstreek en de kring Rotterdam, aan de start. Elke leeftijd zwemt 3 nummers en per nummer mogen 8 zwemmers starten. De wedstrijd wordt gezwommen in het 50 meterbad, zodat er niet al te veel persoonlijke records genoteerd konden worden.
Voor zwemvereniging de Geul had Jasper de Win zich in de categorie junioren 3 als achtste geplaatst voor de 100 school. Hij slaagde erin een tijd neer te zetten die dicht bij zijn beste tijd lag en eindigde hierdoor op een keurige zesde plaats in de einduitslag.

Deel dit bericht met je vrienden!