zondag 16 januari 2022

Alles over Papendrecht

Schoolschaaktoernooi trekt 58 deelnemers

3 maart 2008

PAPENDRECHT - Het was iets rumoeriger dan gebruikelijk bij schaaktoernooien, maar het enthousiasme van de schooljeugd was dan ook groot tijdens het jaarlijkse schooltoernooi van schaakvereniging Papendrecht/Alblasserdam.
Het toernooi trok vrijdag 29 februari liefst 58 deelnemers. Martijn van de Beukel (voortgezet onderwijs) en Lieron Viveen (basisonderwijs) waren na negen ronden de winnaars.

De school van Lieron - 't Kofschip De Wielen - presteerde in het algemeen ook goed en won zodoende voor de derde keer op rij de wisselbeker voor de beste school.
Ook per groep van de basisschool waren er prijzen te winnen. Groep 7 werd verrassend gewonnen door Sjoerd de Wit van Het Nokkenwiel in Alblasserdam. Sven Kwakernaat van de Prins Florisschool in Papendrecht won groep 6, zijn plaatsgenoot Pim Gort van de Oranje Nassauschool was de sterkste in groep 5 en Sander Hartog uit Dordrecht was winnaar van groep 4.

Deel dit bericht met je vrienden!