zondag 5 december 2021

Alles over Papendrecht

Musical Prins Constantijnschool

7 maart 2008

Papendrecht - Vrijdag 7 maart 2008 was het eindelijk zover. Het onderwijzend team van Chr. basisschool Prins Constantijn bracht, in het kader van het 35-jarig jubileum, de musical "Drama op het Diamantplein" ten tonele. Dit gebeurde op het podium van SG De Lage Waard aan de Vijzellaan in Papendrecht.

Het verhaal komt er in het volgt op neer; Een groep zwervers installeert zich op een plein in een deftige buurt. Dit wekt grote ergernis op bij de buurtbewoners die er van alles aan doen om de zwervers weg te krijgen. Er ontstaat een grote strijd tussen de zwervers en de buurtbewoners. Maar... ondertussen worden de deftige Rosalinde en zwerver Peer verliefd op elkaar! Gelukkig weten zij de ruzie op een slimme manier op te lossen.

Zowel de middag- als avondvoorstelling trok een volle zaal, waar naar hartelust werd gelachen. Een klinkend applaus viel de spelers, na afloop, ten deel.

 
© fotografie: Gert-Jan Potuit

Lees meer over:

prins constantijnschool
Deel dit bericht met je vrienden!