woensdag 8 december 2021

Alles over Papendrecht

Noordeloos - Drechtstreek

10 maart 2008

PAPENDRECHT - De uitwedstrijd van Drechtstreek tegen Noordeloos werd met 1-6 ruim gewonnen doordat de formatie van trainer Aart Kersbergen makkelijk scoorde en nauwelijks doelrijpe kansen weg gaf. Invaller doelman Lennart van Loosen, die de geblesseerde Marco Bogaard verving, had geen erg drukke middag maar wist al het werk dat hij kreeg prima te klaren. Al in de elfde minuut tekende Peter van de Merwe voor de 0-1 met een hard, geplaatst schot. Binnen twintig minuten zorgden Laurens Maliepaard en Stefan Jonkman voor een 0-3 stand. In de veertigste minuut gaf scheidsrechter Safranti een strafschop aan Noordeloos. Aanvoerder Hans Keesmaat stak zijn boosheid hierover niet onder stoelen of banken en ging daarbij volgens de scheidsrechter te ver. Keesmaat werd met een rode kaart van het veld gestuurd. Ron Vuurens verzilverde de strafschop en bracht de ruststand op 1-3.

Na de rust leek Noordeloos korte tijd iets meer grip op de wedstrijd te krijgen maar toen achtereenvolgens Peter van de Merwe, Stefan Jonkman en Jeroen Kuil elk nog een keer scoorde, stond aan het eind van de wedstrijd de 1-6 op het bord.

Door deze ruime overwinning hoopte Drechtstreek goede zaken te doen. Het winnen van de tweede periode lijkt echter erg lastig te worden nu concurrent Groot Ammers in de verlenging van hun wedstrijd tegen Leerdam Sport nog net op tijd, in de verlenging, het winnende doelpunt scoorde.  Alleen als het Drechtstreek lukt om de nog uit te spelen wedstrijd van vijf minuten tegen SVW te winnen, eindigt het als eerste in de tweede periode en is men van een plaats in de nacompetitie verzekerd.

Lees meer over:

vv drechtstreek
Deel dit bericht met je vrienden!