Friday 24 September 2021

Alles over Papendrecht

Aanrijding?

16 maart 2008

PAPENDRECHT – Een 29-jarige man uit Papendrecht is zondagmorgen 16 maart door de politie aangehouden op verdenking van het verlaten van de plaats van een ongeval. Een getuige meldde de politie dat er in de Dorstense Aak een auto geparkeerd stond met zware schade aan de voorzijde. Agenten namen een kijkje en brachten vervolgens een bezoek aan de 29-jarige eigenaar van de auto. Die verklaarde de afgelopen nacht een aanrijding gehad te hebben op de A15 waardoor hij tegen de vangrail was geklapt.  De politie onderzocht of dit klopte en ontdekt op de toerit vanaf Alblasserdam de A15  schade aan de vangrail en brokstukken op de weg.  Onduidelijk is nog of er een ander voertuig bij de aanrijding betrokken is geweest. De politie onderzoekt dit en zal de verdachte nog nader horen.

Lees meer over:

aanrijding
Deel dit bericht met je vrienden!