woensdag 8 december 2021

Alles over Papendrecht

Keeper van Drechtstreek tijdens de wedstrijd afgevoerd

17 maart 2008

PAPENDRECHT - De thuiswedstrijd van Drechtstreek tegen Streefkerk kende een vervelende afloop. Acht minuten voor het einde van de wedstrijd moest Drechtstreek keeper Marco Bogaard per ambulance van het veld worden gevoerd na een zeer ongelukkige val in zijn eigen strafschopgebied. Naar later bleek was zijn onderarm uit het gewricht van zijn elleboog geraakt, een zeer pijnlijke blessure waardoor zijn arm de nodige weken in het gips zal moeten. De kans dat hij dit seizoen nog in actie komt is erg klein. 

Het was voor coach Aart Kersbergen al heel lastig geweest om een elftal op de been  te brengen. Hij miste vijf basisspelers door blessures en schorsingen en was daardoor gedwongen te starten met een aantal invallers. Eén van hen, Ed Roelofsen, moest na ongeveer een uur spelen het veld verlaten na zijn tweede gele kaart zodat Drechtstreek het laatste half uur met tien man moest spelen. Streefkerk, dat ook enkele basisspelers miste, zette Drechtstreek van het begin van de wedstrijd stevig onder druk. Het duurde tot kort voor de rust voordat Peter van de Merwe na een fraaie aanname met een hard diagonaal schot de 1-0 op het bord bracht.  

Kort na de rust wist Nick van Vugt de toen nog aanwezige Marco Bogaard te passeren en zorgde voor 1-1. Het was een spannend duel maar met weinig oogstrelend voetbal. Beide elftallen konden met één punt tevreden zijn.

Drechtstreek bezet nu de derde plaats na Groot Ammers en SVW. Zaterdag wacht de moeilijke uitwedstrijd tegen HSSC’61 dat op de vierde plaats staat met vier punten minder. De laatste vijf minuten van de gestaakte uitwedstrijd tegen SVW staat voor dinsdagavond 25 maart op het programma.

Lees meer over:

vv drechtstreek
Deel dit bericht met je vrienden!