zondag 5 december 2021

Alles over Papendrecht

Gratis compost op gemeentewerf

22 maart 2008

PAPENDRECHT – Vanaf dinsdag 25 maart is, zolang de voorraad strekt, op de gemeentewerf weer (een beperkte hoeveelheid) gratis compost af te halen. Wel zelf aanhanger en zakken of kuipen meenemen om de compost te vervoeren.

Compost is te gebruiken als grondverbeteraar; het helpt de structuur van grond te verbeteren en zorgt ervoor dat de grond gemakkelijker te bewerken is. Verder houdt de grond voedingsstoffen en vocht langer vast wanneer compost wordt gebruikt. Dat is weer goed voor gras, bloemen en planten. De gemeentewerf is doordeweeks geopend van 09.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 16.00 uur en telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 078-6418800.

Lees meer over:

compost gratis gemeentewerf
Deel dit bericht met je vrienden!