VV Papendrecht wint van Schijndel

07 april 2008

PAPENDRECHT – Papendrecht speelde op zondag 6 april '08 op sportpark Slobbengors tegen Schijndel. Al na 46 seconden (!)  kwamen de Papendrechters op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Elias Mourigh. De wedstrijd dreigde na de 1-0 in het slop te geraken, het was Schijndel die de meeste inzet toonde wat spoedig resulteerde in de gelijkmaker (1-1). Het was Julian van Housselt die later in de eerste helft de winnende treffer scoorde met een schitterend afstandschot (2-1).  Papendrecht goalie Johan van de Werff stopte in de tweede helft een strafschop.