maandag 27 september 2021

Alles over Papendrecht

Ontmoetingspunt dementie Papendrecht van start

10 april 2008

PAPENDRECHT - Op donderdag 24 april vindt de eerste bijeenkomst van het Ontmoetingspunt Dementie plaats. Iedereen is van harte welkom vanaf 14.00 uur. De middag is rond 16.00 uur afgelopen, en is vrij toegankelijk. Locatie: P.S. Gerbrandystraat 31 (in het Dienstencentrum). Mevrouw Thea Reymers houdt een korte inleiding over het onderwerp geheugenproblemen.

Ontmoetingspunt Dementie
Het Ontmoetingspunt Dementie is een initiatief van het afdelingsbestuur van Alzheimer Nederland afd. Dordrecht e.o, Alblasserwaard en Vijfheerenlanden, Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP), Rivas, ouderenbond PCOB en MEE. Het is een plaats waar familieleden en dementerenden samen voorlichting krijgen. Daarnaast staat de ontmoeting centraal.
Op deze middagen kan er met lotgenoten gesproken worden over de problemen die dementie met zich meebrengt. Al naar gelang de behoefte kunnen er twee maandelijkse lezingen over verschillende thema’s op het programma staan, gespreksgroepen georganiseerd worden, of een film worden bekeken. De start van het Ontmoetingspunt Dementie is mogelijk gemaakt door een gift van een bekend automobielbedrijf in Papendrecht.

Kosten en aanmelding
Het Ontmoetingspunt Dementie is voor iedereen vrij toegankelijk. Omdat het gaat om een eerste initiatief willen wij graag weten hoeveel mensen belangstelling hebben. Wij vragen u daarom om u vooraf aan te melden bij de SWOP, telefoon: 078-6154741 (op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur).

Lees meer over:

dementie p.s. gerbrandystraat
Deel dit bericht met je vrienden!