dinsdag 30 november 2021

Alles over Papendrecht

Nieuwe aanbesteding openbaar vervoer over water drechtsteden

10 april 2008

PAPENDRECHT - Provincie, Waterbus, Connexxion en Dordrecht beëindigen huidige contracten.
Het personenvervoer over water binnen de Drechtsteden en op de verbinding Dordrecht-Rotterdam wordt per 1 januari 2009 opnieuw aanbesteed. Dit hebben Gedeputeerde Staten besloten, nadat zij de lopende overeenkomsten in goed overleg met Waterbus BV, Connexxion Holding en de gemeente Dordrecht voortijdig hebben beëindigd.

Aanleiding hiervoor is het besluit van Waterbus om de in het contract afgesproken sneldienst, niet uit te voeren. Dit is voor de provincie een belangrijke eis om het personenvervoer over water met name voor forenzen een aantrekkelijk optie voor de auto te maken. De huidige dienst wordt nog wel voortgezet tot het einde van het jaar.

Lees meer over:

waterbus openbaar vervoer
Deel dit bericht met je vrienden!