maandag 29 november 2021

Alles over Papendrecht

Kinderen kiezen hun favoriete speeltoestellen

15 april 2008

PAPENDRECHT - Kinderen uit de wijk Kraaihoek konden maandagmiddag 14 maart hun keuze maken voor het leukste speeltoestel op het Dokter Rietveldplein in Papendrecht.

Een maand geleden haalde de gemeente het bestaande klimtoestel met klimnet weg omdat het toestel niet voor voldeed aan de wettelijke veiligheidseisen.
De kinderen kwamen in opstand omdat de gemeente besloot dat er geen speeltoestel voor in de plaats kwam. Na bezwaren uit de buurt besloot de gemeente toch geld vrij te maken om de speelvoorziening aan te schaffen en daadwerkelijk te plaatsen.

De kinderen konden kiezen uit drie speeltoestellen die eerder tot de top 10 behoorden en gekozen zijn door de Papendrechtse jeugd. De kinderen konden door een sticker te plakken bij hun favoriete speeltoestel aantonen welke de favoriet was.

Deel dit bericht met je vrienden!