Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Pierre van Hooijdonk bij VV Papendrecht

17 april 2008

Pierre van Hooijdonk in gesprek met JD StoutenPAPENDRECHT - Pierre van Hooijdonk was afgelopen woensdag te gast bij de voetbalquiz van vv Papendrecht. Onder grote belangstelling organiseerde de hoofdklasser de eerste voetbalquiz in Papendrecht. Omderleiding van quizmaster Hans Jürgen Nikoleï werden de Papendrechtse voetbalkenners onderworpen aan voetbalvragen uit het heden en verleden. Oud Feyenoorder Pierre van Hooijdonk werd door JD Stouten aan de tandgevoeld over zijn voetbalcarriere en zijn internationale successen.
De spits is in opleiding voor proffesioneel voetbaltrainer en heeft de afgelopen weken als onderdeel van zijn opleiding wedstrijden van Papendrecht geanalyseerd.
De voetbalquiz werd gewonnen door André Valk en Arco Bomgaars van de Dordtenaar. De winnaars ontvingen uit handen van businessvoorzitter Jan Heyman de eerste voetbalquiz wisselbokaal.

Deel dit bericht met je vrienden!