Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Werkzaamheden markt

18 april 2008

PAPENDRECHT - De werkzaamheden rond de Markt, die nodig zijn om de ondergrondse infrastructuur geschikt te maken voor de geplande nieuwbouw, gaan binnenkort van start. De startdatum van de werkzaamheden is bijgesteld naar dinsdag 6 mei (in plaats van de eerder geplande 14 april).

Om de werkzaamheden uit te voeren is vanaf 6 mei a.s. de toegangsweg vanaf de P.C. Hooftlaan naar het Marktterrein afgesloten voor alle verkeer. Deze weg, maar ook het parkeerterrein naast de bibliotheek, kan dan niet worden gebruikt. Het verkeer wordt met behulp van borden omgeleid. De verwachting is dat de afsluiting circa twee weken duurt. Het Marktterrein is tijdens deze afsluiting bereikbaar via de Schoolstraat. (De weekmarkt verhuist overigens niet.)

Vorige week zijn twee kastanjes verhuisd van de Markt naar de rand van park Noordhoekse Wiel. Deze waardevolle bomen krijgen in het park een tweede leven. De bomenverplaatsing houdt ook verband met de werkzaamheden op en rond de Markt.

Lees meer over:

nieuwbouw markt pc hooftlaan
Deel dit bericht met je vrienden!