woensdag 8 december 2021

Alles over Papendrecht

Ruime zege Drechtstreek op Leerdam Sport

21 april 2008

PAPENDRECHT - In de op één na laatste wedstrijd van de competitie behaalde Drechtstreek in de uitwedstrijd tegen Leerdam Sport een ruime 0-5 overwinning. De ploeg van Coach Aart Kersbergen was veel te sterk voor het in niet al te beste vorm stekende Leerdam Sport.  De  eerste helft leverde een 0-3 tussenstand op door doelpunten van Peter van de Merwe en Stefan Jonkman en Jan Abaisa, die vanuit een vrije schop van ruim dertig meter de bal achter de doelman krulde. In de tweede helft voegden Peter van de Merwe en Jeroen Kuil daar elk nog een doelpunt aan toe zodat de eindstand van 0-5 op het bord verscheen.

Doordat de grootste concurrent Groot Ammers drie punten verdiende door een nipte 0-1 overwinning op SVS’65 blijft Drechtstreek nog mee doen in de race om de tweede plaats in de eindrangschikking. Daartoe zal Drechtstreek de thuiswedstrijd tegen Lekvogels zelf moeten winnen en zal ook de uitslag van de streekderby tussen Groot Ammers en Streefkerk van komende zaterdag van groot belang zijn. Alleen als Drechtstreek wint en Groot Ammers punten laat liggen kan Drechtstreek nog aan de nacompetitie deel nemen. De Papendrechters moeten hopen op een zeer sterke dag van Streefkerk.

Lees meer over:

vv drechtstreek
Deel dit bericht met je vrienden!