dinsdag 30 november 2021

Alles over Papendrecht

Uitslaande brand snel onder controle

22 april 2008

Papendrecht, 22 april 2008 - Een voormalige school aan de Pieter Zeemanlaan heeft maandagavond 21 april in brand gestaan. Omstreeks 20.35 uur kreeg de politie de melding dat er vlammen en rook werd gezien in het leegstaande pand. De brandweer rukte uit om de brand te bestrijden. Er was sprake van veel rookontwikkeling. Om die reden werd de Pieter Zeemanlaan en de Karel Doormanlaan afgesloten voor alle verkeer. Omstreeks 23.00 uur was de brand onder controle waarna rond 23.45 uur de weg weer werd vrijgegeven. Door de brand werd de gang in het pand en een aantal lokalen verwoest. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. De politie vermoedt brandstichting en stelt een onderzoek in.

Indien er getuigen zijn die maandagavond 21 april rond de klok van 20.00/20.30 uur iets verdachts hebben gezien in de omgeving van de voormalige dansschool aan de Pieter Zeemanlaan, dan worden zij verzocht dit te melden aan de politie. Dit kan via 0900-8844 (lokaal tarief)

 
© fotografie: Kees Andriesse

Lees meer over:

brand pieter zeemanlaan
Deel dit bericht met je vrienden!