Thursday 23 September 2021

Alles over Papendrecht

Lukassen & Boer nieuwe hoofdsponsor voor PKC

26 april 2008

PAPENDRECHT - Donderdagavond 24 april 2008 tekenden het bestuur van PKC en de directie van Lukassen & Boer (Verzekeringen en Hypotheken) en CéMax (Accountancy) een intentieverklaring voor het hoofdsponsorschap voor drie jaar m.i.v. het seizoen 2008-2009.

Het contract van het hoofdsponsorschap dat PKC nu heeft met Café Bar koffieservice loopt aan het einde van dit seizoen na acht jaar af. Het bestuur van PKC is dan ook zeer verheugd met het vertrouwen dat Lukassen & Boer en CéMax hebben in PKC om zich er de komende jaren aan te verbinden.

Er moet nog een aantal zaken geregeld worden voordat het definitieve contract wordt getekend, maar er zal alles aan worden gedaan om de nieuwe hoofdsponsoren op 21 juni tijdens de Café Bar Nationale Korfbaldag’, die dit jaar in Papendrecht wordt gehouden, officieel te presenteren.

Lees meer over:

pkc
Deel dit bericht met je vrienden!