dinsdag 30 november 2021

Alles over Papendrecht

Parasol in vlammen opgegaan

26 april 2008

PAPENDRECHT – Bij een horecagelegenheid op de Meentpassage is in de nacht van vrijdag 25 april op zaterdag 26 april een parasol in vlammen opgegaan. Dit is gebeurd rond middernacht. De grote parasol brandde helemaal af, de brandweer bluste de brand.

Er was geen gevaar voor de bovenwoningen aan de Veerpromenade, alhoewel deze bewoners wel schrokken. De politie vermoedt brandstichting en onderzoekt de zaak.

Indien er getuigen zijn die vrijdag 25 april rond 0.00 / 00.30 uur iets verdachts of verdachte personen hebben gezien in de omgeving van de Meentpassage dan worden zij verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 (lokaal tarief).

 

Lees meer over:

brand meentpassage parasol
Deel dit bericht met je vrienden!