woensdag 27 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Echtpaar Kamminga-Van den Bekke 60 jaar getrouwd

29 april 2008

PAPENDRECHT - Het echtpaar Kamminga-Van den Bekke was op dinsdag 29 april zestig jaar getrouwd. Burgemeester De Bruin bezocht het paar namens de gemeente om hen daarmee te feliciteren.

De heer en mevrouw Kamminga-Van den Bekke hebben een zoon, twee dochters, vijf kleinkinderen (drie jongens en twee meisjes) en drie achterkleinkinderen (twee meisjes en een jongen). Ze leerden elkaar kennen in Dordrecht toen hij als pontonnier zijn plicht vervulde en zij als dienster van een dierenarts mee naar Dordrecht verhuisde. Tijdens de kermis in Dordrecht spraken ze elkaar aan en in poffertjessalon Visser kwam de liefde tot bloei.  

Volgens de kinderen kijkt hun vader na zestig jaar nog steeds verliefd naar zijn vrouw, die hij trots zijn ‘brokje antraciet’ noemt dat opgloeit wanneer ze opstandig is en smeult in de over het algemeen rustige dagen.

Foto: Kees Andriesse

Deel dit bericht met je vrienden!