Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

VV Papendrecht blijft in titelrace

5 mei 2008

PAPENDRECHT - Papendrecht speelde op zondag 4 mei 2008 een lastige uitwedstrijd bij OJC Rosmalen.
In de blessuretijd van de wedstrijd scoorde Danny van Valen de gelijkmaker met een strak en laag schot.

Titelconcurrent Deurne won thuis van SV Meerssen en staat nu 3 punten voor op Papendrecht. Op 12 mei (2e Pinksterdag) is de ontknoping van de competitie. Dan speelt Papendrecht thuis de slotwedstrijd van de competitie op sportpark Slobbengors tegen Deurne.

Alleen bij winst van VV Papendrecht volgt een beslissingwedstrijd op neutraal terrein omdat beide ploegen dan met een gelijk puntenaantal eindigen. Mocht dat duel gelijk eindigen en levert ook een verlenging geen winnaar op, dan volgen er geen penalties en mogen de Brabanders zich kampioen van de Hoofdklasse B noemen.

Op de foto wordt doelpuntenmaker Danny van Valen geknuffeld door Stian van Gameren en Kenneth Klaverweide.

Lees meer over:

vv papendrecht
Deel dit bericht met je vrienden!