donderdag 29 juli 2021

Alles over Papendrecht

Meisjes (13) aangereden

14 mei 2008

PAPENDRECHT – Twee meisjes van beiden 13 jaar uit Sliedrecht zijn dinsdagmorgen 13 mei aangereden door een auto. Dit gebeurde op de Veerweg ter hoogte van de Cypressenlaan. De twee meiden kwamen aangefietst over het fietspad aan de oostzijde van de Veerweg. Ze wilden ter hoogte van de Cypressenlaan oversteken via de oversteekplaats. Op dat moment kwam hen een auto tegemoet bestuurd door een 47-jarige vrouw uit Papendrecht.  Zij wilde rechtsaf slaan de Cypressenlaan in maar gaf de fietsers geen voorrang. Een aanrijding was het gevolg waarbij een van de meiden op de motorkap van de auto terechtkwam. Zij werd naar het ziekenhuis vervoerd waar bleek dat zij geen ernstig letsel had opgelopen. Ze heeft een gekneusd been. Haar vriendinnetje liep wonderwel geen letsel op. De automobiliste is erg geschrokken.

Lees meer over:

aanrijding veerweg cypressenlaan
Deel dit bericht met je vrienden!