zondag 5 december 2021

Alles over Papendrecht

Kunstproject: ‘Afval zoekt nieuw huis’

15 mei 2008

PAPENDRECHT - Voor het eerst organiseert jeugdcentrum Interval het kunstproject: ‘Afval zoekt nieuw huis’! Door het kunstproject worden enkele – speciaal daarvoor gekozen – afvalbakken om getoverd tot een heus kunstwerk. Het doel van het project is dan ook om de afvalbakken op een leuke, creatieve manier onder de aandacht te brengen, zodat niemand er meer om heen kan en afval ook daadwerkelijk in de afvalbak komt!

De afvalbakken zijn er, nu nog de kinderen die mee willen denken! Voor dit project zijn we dan ook op zoek naar kinderen die een mooi ontwerp willen maken voor één van deze afvalbakken. Kinderen die het mooiste ontwerp inleveren, winnen een prijs én eeuwige roem! De winnende ontwerpen worden door de kinderen samen met een echte kunstenaar op één van de tien afvalbakken door heel Papendrecht gezet.

Ontwerpen dienen voor 9 juni ingeleverd te worden bij de balie van jeugdcentrum Interval aan de Lange Tiendweg 8a of digitaal via h.vhamburg@papendrecht.nl.

Lees meer over:

jeugdcentrum interval
Deel dit bericht met je vrienden!