maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Voornemen aslastbeperking parkeerdek Kleine Waal

16 mei 2008

PAPENDRECHT -Het college van burgemeester en wethouders is voornemens voor het parkeerdek op de Kleine Waal, bij verpleeghuis/zorgcentrum De Waalburcht een aslastbeperking van tien ton (10.000 kilogram) in te stellen. Doel van de maatregel is te voorkomen dat in de constructie van het parkeerdek blijvende vervormingen optreden als gevolg van te zware belasting. Hierdoor zou de veiligheid van weggebruikers in gevaar kunnen komen.

Het concept verkeersbesluit dat hieraan ten grondslag ligt, ligt vanaf donderdag 8 mei 2008 gedurende een periode van twee weken ter inzage op de leestafel in de hal van het gemeentehuis. Belanghebbenden kunnen hun zienswijzen vóór 22 mei 2008 kenbaar maken aan de gemeente Papendrecht, afdeling Stedelijk Beheer, postbus 11, 3350 AA Papendrecht.

Lees meer over:

De Waalburcht
Deel dit bericht met je vrienden!