maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Helpt u dit keer mee?

20 mei 2008

PAPENDRECHT - Jeugdcentrum Interval organiseert ook dit jaar verschillende activiteiten. Voor deze activiteiten zijn zij opzoek naar mensen die willen helpen.

De Straatspeeldag
Op woensdag 28 mei van 13:00 uur tot 17:00 uur is er de Straatspeeldag. Op deze middag kunnen kinderen vrij spelen op straat, zonder dat ze last hebben van verkeer of in gevaarlijke situaties komen door het verkeer. Dat betekent dat er straten worden afgezet, en de kinderen gratis allerlei spelletjes kunnen doen op de parkeerplaats voor jeugdcentrum Interval.

ZomerRommeldam
Van 25 t/m 29 augustus kunnen kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar van 10:00 tot 15:00 uur volop knutselen in het jeugdcentrum. Het thema dit jaar is ‘Zon, zee, strand’. Er zullen verschillende zomerse knutselactiviteiten zijn.

Helpt u mee?
Voor deze activiteiten worden mensen gezocht die de kinderen willen begeleiden. (Voor de ZomerRommeldam is de minimumleeftijd 14 jaar. De tijd is van 9:30 - 14:30 uur. U krijgt een vergoeding van € 35,- als u heel de hele week helpt.) Heeft u interesse of vragen? Loop dan langs Interval of bel 078- 615 09 93 of mail naar h.vhamburg@papendrecht.nl of s.hazenbosch@papendrecht.nl

Lees meer over:

jeugdcentrum interval
Deel dit bericht met je vrienden!