zaterdag 23 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Eerste jeugdburgerjaarverslag uitgereikt

22 mei 2008

PAPENDRECHT - Op woensdag 21 mei 2008 overhandigde burgemeester De Bruin het eerste exemplaar van het jeugdburgerjaarverslag aan de winnaar van een speciaal Lagerhuisdebat dat die dag plaatsvond in het gemeentehuis. Tijdens dit Lagerhuisdebat debatteerden leerlingen van De Lage Waard en het Willem de Zwijgercollege met elkaar over een aantal stellingen, die gebaseerd zijn op het jeugdburgerjaarverslag.

Woensdag 21 mei was het Verantwoordingsdag. In het burgerjaarverslag en dit jaar ook in het jeugdburgerjaarverslag legt de burgemeester verantwoording af over het functioneren van de gemeente in het afgelopen jaar. Het is voor het eerst dat een jeugdburgerjaarverslag wordt uitgebracht in de gemeente Papendrecht. Foto: Ron Tiben

Deel dit bericht met je vrienden!