maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Roefeldag

29 mei 2008

PAPENDRECHT – Jeugdcentrum Interval organiseert op zaterdag 14 juni a.s. de Jantje Beton Roefeldag. De naam ‘Roefeldag’ komt van het Belgische woord ‘roefelen’ dat snuffelen of ontdekken betekent. Een Roefeldag is een dag speciaal voor kinderen van 7 – 12 jaar om een kijkje te kunnen nemen bij verschillende bedrijven. Het is dé kans om mee te doen aan het ‘grote mensen’-werk! Op deze manier krijgen de kinderen een goede indruk van de werkzaamheden, om ze zo een beter beeld te geven van een bepaald beroep. De Roefeldag zal plaatsvinden van ca. half 10 tot half 4.

De Roefeldag is afhankelijk van bedrijven, kinderen en begeleiders die zich aanmelden. Zonder hen is er geen Roefeldag! De volgende bedrijven hebben al toegezegd om aan de Roefeldag deel te nemen: Sonneveld Group B.V., Woonzorgcentrum de Markt, Bibliotheek Papendrecht, C&A, Grandcafé Willaerts, c1000, Karwei, Hotel Mercure Papendrecht en Bas van der Heijden.

Kinderen die mee willen doen kunnen zich opgeven bij jeugdcentrum Interval, Lange Tiendweg 8a te Papendrecht. Dit kan door langs te komen, door te bellen met 078-6150993 (vraag naar Hannelore of Sietske) of door te mailen naar interval@papendrecht.nl. Ook bedrijven die mee willen doen kunnen zich nog opgeven bij jeugdcentrum Interval. Tevens is Interval hard op zoek naar begeleiders, die een groepje kinderen tijdens de Roefeldag willen begeleiden! Opgeven kan bij jeugdcentrum Interval op 078-6150993 (vraag naar Hannelore of Sietske) of via interval@papendrecht.nl.

Deel dit bericht met je vrienden!