zondag 24 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Aangehouden na verkeersconflict

4 juni 2008

PAPENDRECHT – Een 47-jarige man uit Sliedrecht is dinsdagmorgen 3 juni door de politie aangehouden op de N3.

Dit naar aanleiding van een incident kort daarvoor in de Gerrit van Dalenstraat in Papendrecht. De 47-jarige man reed daar door de straat met zijn busje toen hij een 21-jarige man uit Elst die naast zijn geparkeerde auto stond, raakte.

Zijn collega kon voorkomen dat hij geraakt werd, door zich tegen de auto te drukken. Het gevolg was dat de 21-jarige door de aanrijding op de motorkap van zijn auto viel.

Hierna stopte de bestuurder van het busje. Er ontstond een woordenwisseling met een vechtpartij tot gevolg. De 47-jarige stapte daarna in en vertrok. De twee jongemannen noteerden het kenteken  en schakelden de politie in. Agenten hielden de doorgereden automobilist aan.

Hij heeft ook aangifte van mishandeling gedaan tegen de andere partij. De 21-jarig die viel, liep lichte verwondingen op en zijn auto raakte beschadigd.

De politie onderzoekt de zaak.  Mogelijk zijn er getuigen geweest van het incident in de Gerrit van Dalenstraat. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 (lokaal tarief) 

Deel dit bericht met je vrienden!