donderdag 25 februari 2021

Alles over Papendrecht

Traditionele Avondvierdaagse een begrip in Papendrecht

5 juni 2008

PAPENDRECHT - Van maandag 2 tot donderdag 5 juni wordt de traditionele Avondvierdaagse in Papendrecht gelopen. De wandelaars kunnen kiezen tussen de 5 of 10 km loop. Er waren weer vele organisaties uit Papendrecht aanwezig waaronder scholen en sportverenigingen.

Donderdagavond wordt de vierdaagse feestelijk afgesloten en wordt iedereen die meegedaan heeft getrakteerd op een presentje. 

Het verkeer werd prima geregeld door de verkeersregelaars zodat de kinderen veilig over konden steken. Ook het Rode Kruis was goed vertegenwoordigd. Zonder vrijwilligers had deze avondvierdaagse nooit zo succesvol kunnen zijn.

Foto: Kees Andriesse

Lees meer over:

Rode Kruis avondvierdaagse
Deel dit bericht met je vrienden!