maandag 17 januari 2022

Alles over Papendrecht

Brinkman en Kraaiveld snelschaakkampioen

6 juni 2008

PAPENDRECHT- Kees Brinkman en Philip Kraaiveld zijn winnaar geworden van de snelschaaktitels bij schaakvereniging Papendrecht/Alblasserdam.
Brinkman hield Zahir Likic net achter zich in de groep die 7 minuten bedenktijd per partij had. Bij de groep die koos voor 15 minuten bedenktijd ging de zege naar Kraaiveld, terwijl Magnus Souverein tweede werd.

Binnen de club moet nu alleen nog de beslissing vallen in het bekertoernooi. Kees Brinkman en Peter van Wermeskerken spelen deze week de finale. Op de komende dinsdagen in juni wordt nog een zogeheten ladderwedstrijd gespeeld. Niet-leden zijn op deze avonden welkom in het Denksportcentrum in Papendrecht om gratis een partijtje te schaken en om sfeer te proeven bij de vereniging.

Deel dit bericht met je vrienden!