Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Aangehouden op verdenking van brandstichting

6 juni 2008

PAPENDRECHT – De politie heeft afgelopen weekend twee jongens van 19 en 20 jaar uit  Papendrecht aangehouden. Ze worden verdacht van brandstichting. De politie kreeg in de nacht  van vrijdag op zaterdag melding van een brandende vuilcontainer op De Biezen. Er werd direct een onderzoek ingesteld waarbij de twee verdachten op de vlucht sloegen. Beiden werden in de kraag gevat.  Ze zijn in verzekering gesteld. De politie sluit niet uit dat de twee verantwoordelijk zijn voor meer  brandjes die Papendrecht de afgelopen maanden teisterden. Het ging daarbij vooral om containers en bossages. De politie zet het onderzoek voort.

Lees meer over:

brandstichting De Biezen
Deel dit bericht met je vrienden!