dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

14-jarige betrapt op winkeldiefstal

11 juni 2008

PAPENDRECHT – Een 14-jarig meisje uit Papendrecht is dinsdag 10 juni eind van de middag door de politie aangehouden op de Meentpassage. Ze werd betrapt op winkeldiefstal. Personeel in een kledingwinkel hield haar in de gaten nadat ze voor de tweede keer de winkel in kwam. Bij het verlaten van de winkel sprak personeel haar aan. Ze bleek in haar tas een legging, rok en slippers te hebben die ze niet had afgerekend. Er zaten nog meer gestolen artikelen (twee shirts, een riem en slippers) in haar tas afkomstig uit andere winkels. De tiener bekende de diefstal. De gestolen goederen gaan terug naar de betreffende winkels. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Lees meer over:

winkeldiefstal meentpassage
Deel dit bericht met je vrienden!