zaterdag 6 maart 2021

Alles over Papendrecht

Bussen rijden weer fulltime

20 juni 2008

PAPENDRECHT - De buschauffeurs van Arriva rijden weer zoals we van hen gewend zijn. Na weken van staken en onderhandelen kropen de chauffeurs begin deze week weer achter het stuur.

Niet elke chauffeur is blij dat ze weer rijden. Zo vertelde een chauffeur dat hij zijn zin niet heeft gekregen omdat het voorstel van de busonderneming niet aanvaard werd. In den Haag spelen ze een gemeen spelletje. De busreizigers zijn daarentegen wel enorm verheugd dat ze weer met de bus kunnen reizen.

Een jongeman vertelde in Papendrecht te werken en elke dag met de bus van Sliedrecht naar Papendrecht te moeten reizen. Maar toen de bussen niet reden had hij een groot probleem. Gelukkig zijn er ook chauffeurs die het mooi vinden dat er weer gereden word. Een van de chauffeurs meldde dat het hem goed doet busreizigers weer te kunnen vervoeren en hij benadrukte dat hij niet mee gedaan heeft met de staking.

Foto: Kees Andriesse

Lees meer over:

arriva
Deel dit bericht met je vrienden!