zondag 16 januari 2022

Alles over Papendrecht

Schaakclub werkt aan jubileum

27 juni 2008

fotoPAPENDRECHT - Schaakvereniging Papendrecht/Alblasserdam, die in het komend seizoen het 50-jarig bestaan viert, is op zoek naar oud-leden en naar historische gegevens.

Met de gegevens wordt een jubileumboek samengesteld en wellicht ook een tentoonstelling ingericht. In het jubileumjaar zullen ook enkele bijzondere schaaktoernooien worden georganiseerd.

Bij het jubileum van de fusieclub is het oprichtingsjaar van schaakvereniging Papendrecht, 1959, als uitgangspunt genomen. De historie van schaakvereniging Alblasserdam gaat echter terug tot de oprichting kort na de Tweede Wereldoorlog. Gegevens van beide verenigingen zijn welkom. De jubileumcommissie zoekt foto's, knipsels, bijzondere partijen, gegevens over kampioenschappen en anekdotes. Gegevens of reacties kunnen gestuurd worden naar e-mailadres karpov17@tiscali.nl of tel. 078-6917900 (Louis Kemper).

Deel dit bericht met je vrienden!