maandag 6 december 2021

Alles over Papendrecht

Feestelijke uitreiking VWO diploma’s De Lage Waard

30 juni 2008

PAPENDRECHT- CSG De Lage Waard kan terugzien op een feestelijke en zeer geslaagde uitreiking van diploma’s aan de VWO eindexamenkandidaten van de Vijzellaan. Zo’n 60 geslaagden waren met ouders, broers, zussen, familie en vrienden aanwezig bij dit gezellige evenement.

In zijn welkomswoord memoreerde sectordirecteur J. Nuyt het heuglijke feit dat, op één na, alle VWO kandidaten waren geslaagd. De heer Van Straten mocht vervolgens, als coördinator VWO 6, de avond aan elkaar praten. Van iedere leerling wist hij wel een leuke anekdote te vertellen; soms serieus, maar meestal met een komische noot. Voor één leerling had hij zelfs een zeer toepasselijke “rap” bedacht.

Nadat alle geslaagden hun diploma’s hadden ontvangen was het de beurt aan een aantal leerlingen om de leerkrachten van de school te bedanken voor alle goede jaren op De Lage Waard. Zij deden dit met een zelf geschreven lied en een zelf gemaakte film waarin leerkrachten op musicale en ludieke manier optraden. De avond werd besloten met een drankje in het atrium en, vanwege het mooie weer, buiten op het schoolplein.

Lees meer over:

geslaagd De Lage Waard vwo
Deel dit bericht met je vrienden!