dinsdag 30 november 2021

Alles over Papendrecht

Gratis sprookjesachtig matinee-concert Excelsior

30 juni 2008

PAPENDRECHT- In navolging van de succesvolle matinee-concerten die Muziekvereniging Excelsior Papendrecht de afgelopen jaren verzorgde onder de naam ‘Pleinconcert’, zal Excelsior op zaterdag 5 juli as. een matinee-concert geven op het schoolplein van de Oranje Nassauschool aan de Leeuwerikstraat in de wijk Kraaijhoek. Alle onderdelen van de vereniging zullen zich inzetten om er spéciaal voor de kinderen een leuke middag/avond van te maken.

Het thema is ‘Sprookjeswereld’ en het belooft dan ook een sprookjesachtige happening te worden met diverse activiteiten en optredens. Er zijn allerlei spelletjes te doen, er is weer een springkussen, kinderen kunnen zich laten schminken, kunnen buttons maken, er is een snoephuisje en sprookjes-figuren verlenen hun medewerking. Hoogtepunt van de avond is de uitvoering van het sprookje ‘Flora en de tuin van Papenslot’; dit sprookje is bedacht én uitgewerkt door de diverse groepen van de Oranje Nassauschool en Excelsior zorgt voor de muzikale begeleiding. Piet Paulusma is uitgenodigd om de presentatie van de happening te verzorgen maar bij het ter perse gaan van deze krant, is het helaas nog niet duidelijk of hij daadwerkelijk aanwezig kan zijn. ’Dans en Sjókûpel De Slobbers’ zorgt voor een swingend slot van de avond. Er is ook aan de inwendige mens gedacht en de toegang is gratis! Aanvang 17.00 uur.

Meer informatie over Excelsior, de mogelijkheden en haar activiteiten is te vinden op www.excelsiorpapendrecht.nl of op te vragen via info@excelsiorpapendrecht.nl.

Deel dit bericht met je vrienden!