zondag 17 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Powerpark een feest voor de hele familie

30 juni 2008

PAPENDRECHT, 30 juni 2008 - Op zaterdag 28 juni werd voor alweer de achtste keer het evenement Powerpark georganiseerd door Jeugdcentrum Interval. En het was de derde keer dat het op de ligweide van zwembad De Hooght werd georganiseerd. Helaas was het weer aan het begin van de middag niet erg warm en zonnig, zodat er van zwemmen niet veel terecht kwam. Maar gelukkig was het wel droog, dus de activiteiten konden zonder problemen doorgang vinden.

Dit jaar werd er geen kinderrommelmarkt meer georganiseerd, maar wel nieuw was een tent waarin computerspelletjes gespeeld konden worden, georganiseerd door Bibliotheek Papendrecht.

Ook dit jaar was de inbreng van verenigingen groot, zodat er met recht weer gesproken kan worden van een evenement "voor en door Papendrechters". Zo waren er nieuwe verenigingen aanwezig zoals Sjoelvereniging Papendrecht, Starlight Papendrecht en Radar Zuid-Holland Zuid. Het hoofdprogramma was een optreden van Nathalie, die 's avonds optrad voor de jeugd (foto's volgen nog).

Ballonnenkunst door "Ballonclown Zassie".

De rockband Cactus.

Springkussens blijven populair, zoals deze hindernisbaan.

Stichting ToBe workshops

Dit jaar was ook sjoelvereniging Papendrecht erbij

Gymnastiekvereniging met haar airtumblingbaanTaekwandovereniging Papendrecht

Jongleren bij een "echt" circus.

Later in de middag werd al het beter zwemweer

Veel jeugd aan het wachten voor Nathalie

Het hoofdprogramma van de dag: Nathalie

Anoniem (Papendrechtse rapgroep)

© fotografie: Hans Huisman en Rien van Dalen

Deel dit bericht met je vrienden!